+31 6 46 54 61 61 info@wavescoworking.com
Selecteer een pagina

Privacy Statement

Verwerker

Dit is het Privacy Statement van Meltrock Ventures B.V., gevestigd op Berg en bos 7, 8051AK in Hattem, KvK nr 75087774.

Meltrock Ventures B.V. biedt diverse website platformen en mobiele apps waarop we voor zakelijke relaties persoonsgegevens verwerken. Wij respecteren hierbij de privacy van bezoekers van onze websites en de gebruikers van onze apps.

Wij dragen ervoor zorg dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Het verwerken van persoonsgegevens vindt plaats op een wijze die in overeenstemming is met de Wet Bescherming Persoonsgegevens, de Telecommunicatiewet en dit Privacy Statement.

Doel van de verwerking van uw persoonsgegevens op onze websites en apps

Uw gegevens worden niet met derden gedeeld, zonder uw voorafgaande schriftelijke toestemming. Door gebruik te maken van onze websites en apps, stemt u in met dit privacy statement. Uw persoonsgegevens op onze websites en apps worden, met als doel een business-to-business-relatie, door ons verwerkt:

  • om contact met u te kunnen hebben en onderhouden als contactpersoon van uw bedrijf;
  • voor het aangaan en uitvoeren van overeenkomsten, ten behoeve van diensten,
  • evenementen en/of producten die door Meltrock Ventures B.V. of door haar zakelijke relaties worden aangeboden;
  • voor communicatie met de uitvoerder;
  • voor het beheren van de daaruit voortvloeiende relaties met Meltrock Ventures B.V. en haar zakelijke relaties; én,
  • om u van informatie te voorzien over de diensten, producten en/of evenementen die Meltrock Ventures B.V. of haar zakelijke relaties worden aangeboden.

Uw persoonsgegevens op onze websites en apps worden, met als doel een business-to-business-relatie, door ons verwerkt om communicatie met de uitvoerder tot stand te brengen.

Duur van het bewaren

Indien u ons een e-mail toestuurt of een contactformulier op onze websites invult, worden de gegevens die u ons toestuurt, bewaard voor de afhandeling daarvan dan wel zolang als naar de aard en strekking van het formulier of de inhoud van uw e-mail nodig is.

Beveiliging

Wij nemen doorlopend passende beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot persoonsgegevens te voorkomen. Dit doen wij door de modernste technieken te gebruiken, de toegang binnen Meltrock Ventures B.V. te beperken tot een beperkt aantal medewerkers en door informatiebeveiliging een terugkerend onderwerp te laten zijn binnen Meltrock Ventures B.V..

Klikgedrag en bezoekgegevens

Op onze websites en apps worden bezoekgegevens bijgehouden. Uw IP-adres, het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meezendt, worden geregistreerd en voor statistische analyses van bezoek- en klikgedrag gebruikt. Wij proberen de gegevens zo veel mogelijk te anonimiseren.

Cookies

Wij maken gebruik van cookies voor onze websites. Cookies zijn bestanden of stukjes informatie die op uw computer of op andere apparaten met internet toegang, zoals een smartphone of tablet, kunnen worden opgeslagen wanneer u onze websites gebruikt. Door gebruik te maken van cookies willen wij uw gebruikservaring op onze websites verbeteren en onze producten en diensten beter afstemmen op uw interesses en behoeften. Cookies kunnen worden gebruikt om de snelheid van uw toekomstige activiteiten en sessies op onze websites te verbeteren. Daarnaast gebruiken wij cookies die noodzakelijk zijn voor het leveren van de functionaliteiten van onze websites en voor het onthouden van uw voorkeuren en instellingen. Wanneer u geen cookies wenst te ontvangen, kunt u de instellingen van uw internetbrowser aanpassen en bijvoorbeeld het plaatsen van cookies volledig blokkeren. U kunt dan mogelijk niet alle onderdelen van onze websites gebruiken.

Google Analytics

Via onze websites worden cookies geplaatst van Google, als onderdeel van de dienst “Google Analytics”, die Meltrock Ventures B.V. afneemt. Deze dienst wordt door Meltrock Ventures B.V. gebruikt om gebruik van onze websites bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoeker onze websites gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt gehouden of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

Om bij te houden hoe gebruikers onze websites gebruiken, maken wij gebruik van Google Analytics. De verkregen informatie wordt samen met uw IP-adres overgebracht en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees hier het privacybeleid van Google: http://www.google.com/intl/nl/policies/privacy/

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze websites gebruikt worden en om rapporten over onze websites aan ons te kunnen verstrekken. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

Social Media

Om content op onze websites te kunnen delen of promoten, zijn op onze websites knoppen opgenomen van social media platformen, zoals Faceook, LinkedIn, Instagram en Twitter. Deze knoppen zijn met een code op onze websites geplaatst, die onder meer een cookie plaatsen op uw randapparatuur (pc, tablet, smartphone). Raadpleeg de privacyverklaringen van de desbetreffende social media platformen voor meer informatie over hoe desbetreffende social media platformen uw persoonsgegevens verwerken, die zij met deze code verkrijgen.

Nieuws

Geïnteresseerden informeren wij met behulp van een nieuwsbrief met nieuws over Meltrock Ventures B.V. en de door Meltrock Ventures B.V. aangeboden diensten. Na ontvangst van uw expliciete toestemming wordt uw e-mailadres toegevoegd aan onze lijst met abonnees voor deze nieuwsbrief van Meltrock Ventures B.V.. U kunt zich afmelden voor dit nieuws en deze mailing in iedere e-mail die u hierover van ons ontvangt. De lijst met abonnees wordt niet aan derden verstrekt.

Recht op gegevens

Op grond van artikel 13 lid 2 sub b AVG heeft eenieder recht op inzage van en rectificatie of wissing van zijn persoonsgegevens of beperking van de hem betreffende verwerking, alsmede het recht tegen de verwerking bezwaar te maken en het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Mocht u een zakelijke relatie hebben met Meltrock Ventures B.V., kunt u deze rechten uitoefenen door contact met ons op te nemen via info@meltrock.nl.

Ieder verzoek daartoe dient te worden vergezeld van een kopie van een geldig identiteitsbewijs, waarop u uw handtekening heeft gezet en onder vermelding van het adres waarop er met u contact kan worden opgenomen. Binnen 1 maand na het ingediende verzoek, krijgt u antwoord op uw verzoek. Afhankelijk van de complexiteit van de verzoeken en het aantal van de verzoeken kan deze termijn indien nodig met 2 maanden worden verlengd.

Mocht u geen zakelijke relatie met Meltrock Ventures B.V. hebben maar wel een zakelijke relatie met een van de zakelijke relaties van Meltrock Ventures B.V. kunt u zich wenden tot uw relatie die in dat geval verwerkingsverantwoordelijk zal zijn. 

Aanpassen Privacy Statement

Meltrock Ventures B.V. behoudt zich het recht voor dit Privacy Statement aan te passen. Aanpassingen zullen op onze websites worden gepubliceerd.