+31 6 46 54 61 61 info@wavescoworking.com

It's allmost official!

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Misschien heb je wel gemerkt hoe actief Maarten (zowel voor als achter de schermen) bezig is om zijn superhero skills in te zetten voor Waves. We zijn superrrblij om aan te kunnen kondigen dat Maarten vanaf mei bij team Waves komt!

Binnenkort kom je nog wel te weten wat je allemaal van Maarten kan verwachten 😉

Maarten: gefeliciteerd en van harte welkom!

Let’s make Waves!

Check onze eerdere posts

Vrouwen ondernemen anders dan mannen

Vrouwen ondernemen anders dan mannen

Bij Waves hebben we een mooie mix aan members: variërend van twintigers tot vijftigers, van echte techies, via coaches tot marketingexperts. Op onze werkplek zie je elke dag mannen en vrouwen werken aan hun eigen onderneming. Steeds meer vrouwen weten onze coworking...